Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Πληρωμή με Αντικαταβολή: Πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα σας με Μετρητά στη πόρτα σας. Για πληρωμή με κάρτα στην αντικαταβολή προς το παρόν απαιτείται η παραλαβή του δέματος από κατάστημα Elta Courier και προηγούμενη συνεννόηση με το υποκατάστημα της περιοχής σας . Η μέθοδος της Αντικαταβολής επιτρέπεται για πόσα έως 500€.
Πληρωμή με Κατάθεση: σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και με αιτιολογία πληρωμή απόδειξης για τους πελάτες λιανικής ή για πελάτες χονδρικής επωνυμία επιχείρησης και αριθμό τιμολογίου. Ενημερώστε μας για τη πληρωμή επικοινωνώντας στο τηλ. 2310411999. Συγκεκριμένα, καταθέτετε το συνολικό ποσό χρέωσης σας στο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ/σμού: GR7701722100005210111233449
με στοιχεία ORIGANUM EΕ και ενημερώστε:
1) Με Τηλ. στο 2310411999 ή
2) Mε email: info@orilaque.com
Η αγορά με Τραπεζική κατάθεση προϋποθέτει ότι ο πελάτης θα πρέπει να ολοκληρώσει την κατάθεση για να αποσταλεί το δέμα. Εάν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας, δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της αυτόματης ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς προειδοποίηση του πελάτη.
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας ELTA COURIER εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από περιόδους γενικού φόρτου εργασίας των κούριερ, όπου μπορεί να χρειαστούν περισσότερες ημέρες. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα: (χωρίς επιπλέον επιβάρυνση). Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Η πληρωμή γίνεται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.

Ασφάλεια Συναλλαγών:

Απόρρητο Συναλλαγών: Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου( e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος /χρήστη του www.orilaque.com είναι άκρως εμπιστευτική και η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τρόποι Αποστολής
Η αποστολή των δεμάτων γίνεται με ELTA COURIER. Το κόστος των μεταφορικών για την Θεσσαλονίκη είναι 3€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4€. Επιπλέον επιβάρυνση υπάρχει για πληρωμή με αντικαταβολή που δεν ξεπερνά τα 3€.